Få healing
og personlige englebeskeder!

Book tid: Klik her

Hvad er englehealing?

Englehealing får din krop ned i gear. Den giver kroppen lov til at bearbejde de ting, du går og tumler med. Du kan med healing give slip på den energi, du ikke har brug for, holder dig nede og som du er klar til at slippe. Det hjælper kroppen til at komme ud af fastlåste mønstre og rutiner.

Når jeg healer, fungerer jeg som kanal for englene. De sender deres healende energi via mine hænder og ned i din krop. Jeg modtager beskeder under healingen fra dine egne engle, skytsengle og guider. De fortæller mig, hvor og hvad jeg skal heale.

Jeg healer på årsagen og ikke symptomerne. Har du energiblokeringer i kroppen, kan dette give smerter andre steder i kroppen. Energiblokeringer kan opstå ved svære følelser, såsom sorg, tab, eller vrede, hvor du ikke lytter til dit hjerte.

Jeg er også formidler af englebudskaber. Det betyder, jeg videregiver beskeder til dig, hvis du er interesseret i det.

Englehealing er balsam for din krop OG sjæl.

Hvordan foregår det?

Vi taler sammen inden og efter healingen. Det vil være godt for dig at have ro på inden du kommer til healing. Efter healingen vil jeg anbefale dig en uforstyrret gå-tur.

Under selve healingen ligger du på en briks og lytter til afslappende musik. Jeg healer på forskellige punkter/chakraer på kroppen. Alt hvad du føler, mærker og tænker under healingen, er lige som det skal være.​

Fru Rosenbergs Univers

Englehealing med formidling af englebeskeder

Se ledige tider - Klik her

Book en session med mig